Bellecour Brown - Rev'it

€379,99 €240,00 Incl. btw
Levertijd: Op voorraad 1-3 werkdagen

Bellecour Black Jack van Rev'it

De Bellecour dames jas is voor alle vrouwen die op zoek zijn naar een leren jas die zowel stijlvol als veilig is. Dankzij de unieke look & feel van het Vintage rundleer geeft de Bellecour je een stijlvolle retro look, zowel op als naast de motor. De diagonale rits aan de voorkant geeft de Bellecour een opvallende, klassieke look. CE-gekeurde SAS-TEC® protectoren op schouders en ellebogen en het gebruik van veiligheidsnaden verzekeren dat het qua veiligheid goed voor elkaar is. 

Verdwijnt uit assortiment Revit. LAATSTE MATEN 38 en 40!!


Eigenschappen:

 • KENMERKEN
  rits

  jeans lus
  Met de lus onderaan de achterkant van dit jack kunt u het jack aan uw jeans bevestigen, waardoor het jack niet omhoog kruipt. Nooit meer een blote rug tijdens het rijden. 

  korte verbindingsrits

  V-flap
  Om de wind te blokkeren, is er achter de rits op de manchetten een lederen V-flap is gezet.

 • VERSTELMOGELIJKHEDEN
  verstelbandje
  dubbele verstel straps 

 • PASVORM
  city pasvorm
  standaard

 • OPBERGMOGELIJKHEDEN
  binnenzak
  steekzakken

 • BUITENSTOF
  vintage rundleder
  Vintage rundleder krijgt zijn unieke look dankzij een procedé waarbij het leder in een vat gekleurd wordt. Verschillende soorten wax en olie worden met de hand aangebracht, wat het bijzondere karakter van het leder versterkt. Dankzij deze unieke behandeling slijt het leder op een hele specifieke manier, wat ieder kledingstuk zijn eigen look geeft.

 • PROTECTIE
  veiligheidsnaden
  De stiknaden in motorkleding dragen in grote mate bij aan de slijtvastheid van de totale kleding. Daarom gebruikt REV'IT! veiligheidsnaden op de plaatsen met een verhoogd impactrisico. Veiligheidsnaden hebben zowel een zichtbare als een onzichtbare stiknaad. Deze constructie houdt het materiaal van de buitenstof bij elkaar, zelfs als de zichtbare stiknaad gebroken is. 

  voorbereid voor SEESOFT™ CE-level 2 rugprotector - Type RV
  De rugprotectorzak in dit REV'IT! kledingstuk is op maat gemaakt voor de SEESOFT™ CE-level 2 rugprotector - Type RV, een simpele upgrade voor maximale veiligheid.  

  SaS Tec® CE protectie
  SaS Tec® uitrusting biedt de best mogelijke protectie bij een dynamische impact. De protectoren zijn gemaakt van een nieuw polyurethaan foam materiaal zonder harde schaal of randen, dat de vereiste CE-normen met 50% overstijgt. De gesloten luchtcellen werken met behulp van progressieve absorptie: als er zachte druk op het materiaal wordt uitgeoefend, blijft het materiaal zacht en flexibel maar bij een plotselinge schok reageren de cellen in het materiaal met versnelde veerkracht, wat een beschermend schild geeft daar waar de rijder dit het meeste nodig heeft. 

SuperSale voorwaarden:

 • Artikelen onder de kop SuperSale (SampleSale en uitlopende modellen) zijn voorraad artikelen die we kunnen aanbieden voor een gereduceerde prijs;
 • De producten zijn identiek aan de originele producten en worden geleverd conform omschrijving;
 • De actie geldt zolang de voorraad strekt OP=OP;
 • Indien het product dat u besteld heeft toch is uitverkocht informeren wij u hierover en ontvangt u het aankoopbedrag retour;
 • Artikelen uit de SuperSale kunnen niet worden geruild of geretourneerd. Uiteraard kunnen incomplete of beschadigde wel worden geretourneerd;
 • Artikelen uit de SuperSale zijn GEEN onderdeel van de reguliere fabrieksgarantie.
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen