Bleeker - Rev'it

€169,99 €152,95 Incl. btw
Levertijd: Op voorraad 1-3 werkdagen
Laarzen Bleeker van Rev'it

Dit zijn motorlaarzen die je draagt naar het café aan het einde van de werkdag. De Bleeker laarzen zijn comfortabel, elegant en veilig dankzij de verstevigde hiel en neus. Ze zijn gemaakt van robuust leer van hoge kwaliteit en voorzien van een schakelpad en verstelbanden met metalen gespen. Deze laarzen kun je altijd aan en zullen overal goed bij staan. Je zult nooit meer hoeven kiezen tussen comfort, veiligheid en mode, want de Bleeker laars heeft het allemaal. 

Maten 40-46

Eigenschappen:
 • VERSTELMOGELIJKHEDEN
  verstelriempje

 • KENMERKEN
  anatomisch gevormde enkelzone
  Om de enkel te ondersteunen en voor extra comfort, is het enkelgedeelte van de schoen gevoerd en anatomisch gevormd. 

  Anatomisch gevormd voetbed
  Het anatomisch gevormde voetbed biedt zowel comfort als bescherming. 

  schakelpad
  Om je schoen te beschermen tegen beschadigingen van het schakelen, is er een extra padding op de schoen geplaatst. 

  gusset rits
  Aan de binnenkant van de schoen, achter de rits, zit een leren flap die aan weerszijde is vastgezet zodat de regen en wind buiten blijven. 

  versterkte hiel

  versterkte teen

 • BUITENSTOF
  apache batido rundleder

 • PROTECTIE
  anti slip zool
  Voor maximale grip zijn de zolen van REV'IT! schoenen voorzien van een stevig profiel. Wanneer de voet op een natte of gladde ondergrond geplaatst wordt, zal de schoen niet doorglijden of wegslippen. 

  thermisch gevormde hielversteviging
  De hiel van de schoen is versterkt voor extra veiligheid. De rijder merkt hier niets van, omdat het kunststof met behulp van warmte in de perfecte vorm gegoten wordt. De versterkte hiel zorgt ook voor een betere houding van de voet. 

  thermische gevormde versteviging van de neus
  De neus van de schoen is versterkt met een thermisch gevormd hard kunststof. Dit houdt in dat het kunststof met behulp van warmte in de perfecte vorm gegoten wordt. De rijder voelt niets van de versteviging tijdens het dragen, maar geniet van de extra veiligheid. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen