Juno - Rev'it

€19,99 €17,95 Incl. btw
Levertijd: Op voorraad 1-3 werkdagen
Windkraag Juno - Rev'it 

De Juno is een kleine windkraag met hoge functionaliteit. De kraag is gemaakt met een 3D rondbrei techniek, dit zorgt voor comfort en superieure elasticiteit. De vochtregulerende eigenschappen houden de huid droog zowel in de zomer als in de winter. Deze kraag is perfect voor mensen die het hele jaar rijden.

Maten S & L

Eigenschappen:
 • KENMERKEN
  3D rondbrei technologie
  Naadloos 3D rondgebreide kleding biedt superieur comfort en is technisch functioneel voor een breed scala aan sportactiviteiten, waaronder motorrijden. 3D komt van de textuur en vorm van de rondbrei. Gemaakt op een ronde breimachine, wordt naadloze kleding super elastisch waardoor het zich optimaal naar het lichaam vormt. Omdat er nauwelijks naden zijn krijgt u optimaal draagcomfort en wordt het risico op breken van naden, steken laten vallen etc minder en dus wordt het kledingstuk duurzamer. Die naden die absoluut noodzakelijk zijn, worden met flatlock technologie gemaakt om ze zo plat mogelijk te houden. Het resultaat is de top in comfort en functionaliteit. 

  antibacteriële finish

  autofit zomen

  isolerende functie

  geur controle

  overlock naden
  Een naad gemaakt met een overlock steek, over de rand van een of twee delen stof, voor een versierde omzoming.

 • PASVORM
  ergonomische pasvorm

 • BUITENSTOF
  polyamide
  Polyamide - beter bekend als Nylon - is een verzameling van polymeren die een geweldige slijtvastheid en scheurbestendigheid hebben en ook een lage wrijvingscoëfficient, wat luchtweerstand verlaagt. 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen