Over ons

TodaysBikers is ontstaan uit de behoefte om je als motorrijder te kunnen kleden naar je eigen kledingstijl met de bescherming die je mag verwachten van motorkleding.

Je kent het wel, je gaat een dagje motorrijden met je vrienden en stopt van tijd tot tijd om bijvoorbeeld ergens een terrasje te pakken. Zodra je afstapt ben je een "gewone" terrasganger en wil je er ook zo uitzien. Op de motor ben je een echte motorrijder en verwacht je de bescherming van je kleding.

Wij richten ons op dames en heren en bieden een brede variatie in casual beschermende motorkleding. Je hoeft niet langer concessies te doen in veiligheid v.s. fashion, vanaf nu is dit gecombineerd. Wij bieden, net zoals dat je voor gewone fashion gaat shoppen, een ruime keuze aan moderne beschermende motorkleding.

Er komt een droom voor ons uit om onze twee hobby’s, motorrijden en fashion, te combineren. Wij zijn daarom ook altijd opzoek naar nieuwe merken en nieuwe stijlen om toe te voegen aan onze webshop. Mis jij een cool merk in ons assortiment en vind jij dat wij dit ook moeten gaan verkopen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier en wij informeren je zo snel mogelijk wat wij hierin kunnen betekenen.

In Jordy's Chopper Shop bieden wij de mogelijkheid om de motorkleding te zien, te voelen en te passen. Ben je geïnteresseerd in een bepaald item, neem dan contact met ons op zodat wij er voor kunnen zorgen dat dit voor je klaar ligt in jouw maat.
Daarnaast kan je bij Jordy's Chopper Shop ook je motor langs brengen voor onderhoud, customizen of zelfs de aanschaf van een nieuwe motor.  

De eyecatcher van de website is de custom vintage sportster gemaakt door Paul van der Gulik, werkzaam bij L&L Choppers in Opmeer. Paul heeft al meerdere prijzen gewonnen met deze bijzondere sportster en ook wij zien het als inspiratie voor onze onderneming. There is more than meets the eye.