Actie voorwaarden

Actievoorwaarden "Biltwell 2017 helmen collectie give away"
 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de "Biltwell 2017 helmen collectie give away".
 2. De actie heeft als doel een cadeautje te verstrekken aan de klanten die een Biltwell helm uit de 2017 collectie aanschaffen gedurende de actie periode, de maand februari of zolang de voorraad strekt.
 3. Het cadeau wordt verstrekt op basis van een gift. De klant mag een voorkeur voor sleutelhanger of bandana aangeven (in het opmerkingen veld van de order), wij zullen trachten hierin de klant tegemoet te komen zolang de voorraad strekt. 
 4. De waarde van het cadeau zal niet in contanten uitbetaald worden.
 5. Deelname vindt plaats door aanschaf van een Biltwell helm uit de collectie 2017 zowel online als in de winkel. 
 6. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties. 
 7. Door deelname aan deze actie gaat men akkoord met de actievoorwaarden. TodaysBikers behoudt zich het recht voor deelnemers te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat zij niet conform deze actievoorwaarden handelen.
 8. De prijzen zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar en zijn niet inwisselbaar voor geld. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van het cadeau vervalt deze.
 9. Op deze actie is het reguliere verzend-/retourbeleid van toepassing.
 10. Bij retour zonder aanschaf van een andere helm uit de 2017 Biltwell collectie én zonder retour zending van het cadeau zal de waarde van het cadeau €19,95 in mindering worden gebracht op de creditfactuur. Wanneer zowel helm als cadeau worden retour gestuurd zonder aanschaf van een ander product, zal de volledige factuur gecrediteerd worden. Dit om te voorkomen dat de actie wordt gebruikt om de cadeaus gratis als product te verkrijgen. 
 11. De gegevens die TodaysBikers verkrijgt in het kader van deze actie, worden opgenomen in haar gegevensbestand en zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld.
 12. De gegevens zullen niet worden verkocht of ter beschikking worden gesteld aan derden.
 13. Dit betreft een tijdelijke actie gedurende de maand februari en zolang de voorraad strekt. 
 14. TodaysBikers is gerechtigd zonder opgaaf van reden de Actie te stoppen of te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen.
 15. Op deze actievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Eventuele hieruit of uit de Actie voortvloeiende geschillen dienen te worden voorgelegd aan een bevoegde rechter.

Actievoorwaarden "Win €100 actie"
 1. Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de "Win €100 actie".
  1. De actie heeft als doel prijzen te verloten onder alle volgers op social media. 
  2. Bij iedere 100 unieke volgers wordt een TodaysBikers waardebon van €100 verloot onder alle volgers. 
  3. Prijzen zullen niet in contanten uitbetaald worden.
  4. Deelname vindt plaats via socialmedia, vooralsnog door liken van de Facebook pagina en volgen op Twitter. 
  5. Door deelname aan deze Actie gaat men akkoord met de actievoorwaarden. TodaysBikers behoudt zich het recht voor deelnemers te diskwalificeren wanneer zij van mening is dat zij niet conform deze actievoorwaarden handelen.
  6. De selectie van de winnaar(s) vindt plaats na iedere 100ste volger onder alle volgers. 
  7. De selectie vindt online plaats en wordt online gepubliceerd. Tevens zal middels een persoonlijk bericht contact worden gezocht met de winnaar.
  8. Als de geselecteerde winnaar onbereikbaar is of zijn prijs niet incasseert kan de prijs ingetrokken worden en toegekend worden aan een andere winnaar.
  9. De prijzen zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar en zijn niet inwisselbaar voor geld. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van de prijs vervalt deze.
  10. De prijzen kunnen online of in de winkel van Jordy's Chopper Shop worden geincasseerd. TodaysBikers rekent geen verzendkosten, alleen de kosten van eventuele retourzending zijn voor eigen rekening.
  11. De waardebon is geldig voor een termijn van 1 jaar na uitgifte datum.
  12. Door deelname aan deze Actie verlenen de prijswinnaars toestemming aan TodaysBikers om hun namen voor promotionele doeleinden met betrekking tot deze actie te gebruiken.
  13. De gegevens die de Organisator verkrijgt in het kader van deze Actie, worden opgenomen in haar gegevensbestand en zullen vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens worden behandeld.
  14. De gegevens zullen niet worden verkocht of ter beschikking worden gesteld aan derden.
  15. Dit betreft een tijdelijke actie voor onbepaalde tijd. Het einde van de actie zal via Facebook bekend worden gemaakt.
  16. TodaysBikers is gerechtigd zonder opgaaf van reden de Actie te stoppen of te wijzigen indien de omstandigheden dit vereisen.
  17. Op deze actievoorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Eventuele hieruit of uit de Actie voortvloeiende geschillen dienen te worden voorgelegd aan een bevoegde rechter.