Verzenden & retourneren

Verzenden

Bij TodaysBikers is verzenden in Nederland vanaf €50,- gratis! De kosten voor verzendingen onder de €50,- bedragen €6,95 inc btw.
Indien pakketten naar het buitenland verzonden dienen te worden, dan gelden de actuele tarieven van
PostNL.

Alle bestellingen worden verzonden via PostNL. Wanneer wij de bestelling verzenden ontvang je van ons een track&trace code.  Via de track&trace code kan jij de status van jouw bestelling bijhouden. Het kan in uiterste gevallen 24 uur duren voordat de informatie van jouw pakket beschikbaar is binnen track&trace. Wacht dit eerst even geduldig af en neem anders contact met ons op.

Je kan je bestelling ook naar een ander afleveradres (bijvoorbeeld je werk) laten sturen. Hiervoor is een optie gecreëerd in het bestelproces.

Wil je toch liever passen zonder de rompslomp van eventueel retourneren? Dan maken wij graag een afspraak bij Jordy’s Chopper Shop. Je kiest bij het uitchecken van je bestelling voor de optie ‘Afhalen’. Wij zullen telefonisch contact met je opnemen om een afspraak te maken.

Jordy’s Chopper Shop
Bloemendaalsestraatweg 152
2082 GL Santpoort-Zuid
Openingstijden: Ma-Za op afspraak

Alle bestellingen worden bij ons zo snel mogelijk afgehandeld. De levertijd is doorgaans 3-5 werkdagen. Indien de levertijd langer dan een week gaat duren dan nemen wij contact met je op. Je mag je bestelling in dat geval altijd annuleren en wij zullen het aankoopbedrag diezelfde dag nog terugstorten op jouw rekening.

 

Retourneren

Is het product na een zorgvuldig selectie proces toch niet naar wens? Je hebt dan het recht om je bestelling binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annuleren heb je vervolgens nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag binnen 14 dagen gecrediteerd, mits het ongebruikte product met alle geleverde toebehoren in originele staat retour is ontvangen. Enkel de kosten van retourzending van jouw huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Om je product te retourneren vragen we je vooraf contact met ons op te nemen door middel van een ticket aan te maken in je account of per email info@todaysbikers.com

Uitzonderingen retourneren
Op de producten uit de samplesale en uitvloeiende producten (alle producten onder de tab SuperSale) wordt geen geld terug gegeven. Wel kunnen de producten geruild worden.